Søg

Erik Kirchheiner

Erik Kirchheiner var dansk naturmedicins grand old man. Han skrev igennem 30 år om kostændringer, vitaminer og mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og naturmedicins betydning for et godt helbred. Som den ildsjæl han var, bidrog han med utallige foredrag og fungerede som konsulent for både virksomheder, private og hvem der måtte ønske at kende nærmere til hans forskning og viden.

Læs hele hans forfatterskab her

Erik Kirchheiners forfatterskab PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 14. maj 2011 14:19

Erik Kirchheiner var dansk naturmedicins grand old man. Han skrev igennem 30 år om kostændringer, vitaminer og mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og naturmedicins betydning for et godt helbred.

Som den ildsjæl han var, bidrog han med utallige foredrag og fungerede som konsulent for både virksomheder, private og hvem der måtte ønske at kende nærmere til hans forskning og viden.

Han var desuden kendt for sin kompromisløse holdning til helserelateret informationsfrihed.

Fire års tandlægestudium, tidligere højskolelærer, freelanceskribent, rektor for en skole i Indien og forskningsleder hos Viggo Berthelsen i mange år.
Siden rejseekspeditionsleder, foredragsholder, skribent, konsulent og forfatter.

Han var udnævnt til Fellow of the Royal Society of Art (FRSA) og i 2001 tildelt The International Natural Medicine Honorary Prize i 2001 af The International Natural Medicine Committee.

Desuden medlem af Dansk Etno Medicinsk Selskab (DEMS) og Eventyrernes Klub (AC). Han var fra 1967 på længere rejser og ophold i Indien, hvor han studerede traditionel musik og lægekunst. Siden 1980 atter bosat i Danmark.

Erik Kirchheiner fungerede som ekstern forskningsmedarbejder og konsulent for Institut for Orthomolekylær Medicin.

Ønsker du at printe dit eget eksemplar af Erik Kirchheiners bøger og læse i ro og mag når du har tid, er du velkommen til at benytte links nedenfor.
Eriks ønske var at hans forfatterskab blev kendt og udbredt og tillod derfor blandt andre Subvenio.dk at virkeliggøre hans ønske.

Nedenfor ser du hans samlede forfatterskab.
Desværre er enkelte af titlerne ikke at finde elektronisk (endnu - vi arbejder på sagen) men de af titlerne som du kan benytte vil være klikbare.
Bøgerne er i .pdf format så det kræves at du har en .pdf læser installeret på din computer som f.eks dette gratis program: http://pdf-xchange-viewer.en.softonic.com/

Angst, depression og dårlige nerver

Den underfulde Ingefær - århundredernes helserod

Effektiv Naturhelbredelse Bind 1 

Effektiv Naturhelbredelse Bind 2

E-vitamin - til helse og helbredelse

Fakta om Hajbrusk - Spørgsmål og svar

Få bugt med den lede gigt

Få det bedre med B-vitaminer

Ginko biloba

Hvad gør jeg ved knogleskørhed

Magnesium og B6-mangel - nyt perspektiv på alternativ osteoporose behandling

MCP - Modificeret Citruspektin

Nyt liv - med mineraler, vitaminer og andre helsefaktorer

Orthomolekylær Sygdomsbehandling med Aminosyrerne

Sandheden om C-vitaminet - den mørkelagte sundhedsfaktor

Urinvejslidelser (25 mb)

Vitaminer og andre helsefaktorer

Zink - for sundhed mod sygdom

Senest opdateret: Lørdag, 14. maj 2011 18:35